Amix Vit&Mineral 30 packs

85,00 lei

În stoc

Categorie: Etichetă:

Descriere

Amix Vit&Mineral Pack este un complex avansat de multe vitamine esentiale și minerale care au fost special dezvoltate de Amix  pentru culturisti competitivi si sportivi de rezistență. Super Vit&Mineral Pack este o baza completă și solidă a programului suplimentar și este absolut esențial pentru oricare dintre obiectivele dvs. de fitness.
Indiferent dacă obiectivul dvs. este de a construi masa musculara, creșterea puterii și rezistenței sau doar pentru a avea un corp suplu, furnizarea  corpului tau cu o cantitate suficientă de Super Vit&Mineral Pack (vitamine si minerale de înaltă calitate) este un complet ce activeaza toate reacțiile chimice necesare dvs. Pentru antrenament și pentru atingerea obiectivelor dvs. de fitness.
Beneficii:
-Activeaza toate reacțiile chimice necesare in organism
-Funcționează ca  bază pentru programul tau suplimentar
-Susține o buna condiție fizică și psihică
-Sprijină un sistem imunitar sanatos
MOD DE ADMINISTRARE: Se recomanda a se lua conținutul unui pliculet, zi de zi, cu aprox. 30 minute înainte de masa de dinainte de antrenament.
Valoarea nutritionala pentru 100g produs: Valoarea energetică 2225 kJ (532kcal), proteine ​​18,4 g, glucide 49,6 g, grăsimi 28,9 g.
ATENTIE!
Se pastreaza la o temperatura de maxim 25 de grade, în loc răcoros și uscat departe de lumina soarelui.
Dacă sunteți gravidă sau alaptati, consultati medicul înainte de a utiliza acest produs.
Produsul nu este destinat copiilor
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
Cantitate/Cutie: 30 plicuri (30 serviri)