Amix LipiDrol 120 capsule

60,00 lei

În stoc

Descriere

Amix  LipiDrol Fat Burner este un arzător de grăsime lipotropic Cu formă avansată de colină – VitaCholine  și complex Alți compuși importanți, cum ar fi: inozitol, metionina și fosfolipide Ei bine cunoscute Phosphatidylserine. In combinatie cu vitaminele B joacă un rol-cheie în grăsimi disponibile pentru conversia în energie.

VitaCholine  este o marca de colină, un nutrient esential pentru toate etapele vieții umane. Există 90% dintre oameni nu primesc doar prin dieta suficientă de colină. deficiență prelungită poate duce la leziuni musculare colină și o acumulare de grăsime în ficat, ceea ce face este vital pentru oameni pentru a obține Cerințele lor de zi cu zi, prin intermediul alegeri alimentare. În plus, există numai în mod natural acidul tartric utilizat în producția de bitartrat de colină.

Beneficii:

-Advanced Greutate Manager de

-Complex lipotrofici cu inozitol, metionina, Fosfatidilserina

-Conține vitamina B3, B6, B12

-Fără cofeină
Doza recomandată:Luati 6 capsule pe zi, de preferință, aprox. 30-60 de minute înainte de activitatea fizică. Se spală cu multă apă.

Ingrediente: bitartrat de colină VitaCholine ™, inositol, capsule gelatinoase (din gelatină pasate, apa, colorant: dioxid de titan), metionina, emulsificator: lecitină din soia, agent antiaglomeranți: celuloză microcristalină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu; Fosfatidilserina 50% (îmbogățită lecitină din soia), nicotinamida (vit. B3), piridoxina HCl (vit. B6), ciancobalamina (vit. B12).

ATENTIE: 
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos! Produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza si minorilor! Consultati medicul inainte de a incepe un regim alimentar si un program de antrenamente sau daca suferiti de vreo boala!