Amix Carb Blocker 90 caspsule

80,00 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: Amix-Carb-Blocker Categorie: Etichetă:

Descriere

Amix Carb Blocker 90 caspsule

AMIX Carb Blocker este un produs pentru controlul greutății, în totalitate natural, sigur, eficient, special proiectat pentru a sprijini suprimarea apetituluiși pentru a împiedica absorbția carbohidratilor complecși în corp.
AMIX Carb Blocker este alcătuit din 10 ingrediente inovatoare bazate pe efectele revoluționare ale extractului de fasole albă Starchlite.
AMIX CarbBlocker, împreună cu o dietă sănătoasă și exercițiu, o reducere a digestiei și absorbției carbohidraților, vă poate ajuta să controlați pierderea în greutate.

Beneficii:
-Reduce pofta de mancare
-Reduce absorbția carbohidraților dietetici
-Reduce aportul caloric
-Promovează și accelerează pierderea în greutate
-Conține 10 ingrediente active
-Putere bazată pe plante

Starch Lite este un extract apos obținut din fasolea albă (Phaseolus vulgaris) care apare ca o pudră fină și omogenă. Este special creat pentru consumatorii care vor să micșoreze impactul caloric al mâncărurilor cu conținut ridicat de amidon (pâine, cartofi, paste, biscuiți…).
CitriMax HCA este un extract natural din crusta uscată a fructului GarciniaCambogia. HCA reduce cantitatea de carbohidrați fiind convertită în grăsime și din acest motiv mai mulți carbohidrați pot fi depozitați sub formă de glicogen în mușchii dumneavoastră. Acest lucru conduce la un nivel de energie ridicat și un apetit suprimat.
Caralluma Fimbriata a fost consumată de secole în India rurală ca și hrană portabilă de asemenea pentru abilitatea sa de a suprima apetitul și foamea și de a intensifica vigoarea.
Gymnema Silvestre a fost folosită în mod tradițional în India timp de sute de ani și a arătat în cercetări că poate sprijini metabolismul sănătos al glucozei prin medierea activității și eliberării insulinei și prin intensificarea funcției pancreatice sănătoase.
Chitosanul este o fibră în totalitate naturală creată din exoscheletul crustaceelor. Se îmbină cu grăsimi, carbohidrați și zaharuri pentru a reduce absorbția caloriilor.
L-carnitina joacă rolul esențial în metabolismul energetic al corpului. L-carnitina este necesară pentru a elibera energia din grăsimi și ajută la transportarea grăsimilor către mitocondrii.
Yerba Mate este folosit ca răcoritor, diuretic, și ca stimulent pentru reducerea oboselii, suprimarea apetitului și ajută funcția gastrică în sistemele bazate pe plante medicinale de-a lungulAmericii de Sud. Mulți dintre compușii găsiți în Yerba Mate sunt asemănători celor găsiți în ceai, inclusiv polifenoli, tannis și alcaloizi xantinici.
Cinnulin PF este un extract din scorțișoară brevetat ș itestat clinic. Cinnulin PF sprijină metabolismul sănătos al glucozei și nivelurile de zahăr din sânge.
Bioperine este un extract standardizat din fructul Piper nigrum L (piper negru) sau Piper longum L (piper lung). Acesta conține 95% piperină. Bioperine intensifică semnificativ biodisponibilitatea diferiților nutrienți suplimentari prin sporirea absorbției.
Cromul este un element care poate funcționa îndeaproape cu insulina pentru a ajuta la facilitarea absorbției glucozei în celule. Cromul taie pofta pentru dulciuri.

MOD DE ADMINISTRARE: luați o capsulă de două ori pe zi, cu 15 minute înainte de mesele principale (prânz și cină). Atunci când luați o masă bogată în carbohidrați sau cu un conținut ridicat de amidon, puteți lua două capsule de două ori pe zi. Clătiți cu apă din abundență.
ATENTIE! Dacă sunteți gravidă sau alaptati consultat imedicul inainte de a lua acest supliment.
Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.